Oude deuren aanbod

Ons aanbod van oude en antieke bouwmaterialen omvat bijna alleen oude deuren.We hebben om het overzichtelijk te maken de deuren opgedeeld in de onderstaande type`s. u kunt ook al onze oude bouwmaterialen en deuren in een keer bekijken door hier te klikken.

oude paneeldeuren, antieke deuren          oude deuren met veel glas          oude ensuite deuren schuifdeuren

oude dubbele deuren setjes kastdeuren          oude voordeuren antieke buitendeuren          oude glas in lood deuren en ramen

         

 

 

We hebben deuren in elke maat en van elk type, van deuren uit de 18e en 19e eeuw tot de jaren dertig deuren.

Voor particulieren hebben we alle soorten deuren, als u bijvoorbeeld een deur mist u uw huis bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben ook deuren voor kasten en kastenwanden en zelfs als u een heel huis van nieuwe oude deuren wilt voorzien hebben wij dit op voorraad. 

Maar ook de interieurbouwer zit goed bij ons, deze zullen ook net de juiste deur voor een huis kunnen vinden, of een serie deuren voor een heel project. Ook voor projecten als winkels hebben we deuren bijvoorbeeld voor paskamer deuren, lambrisering, betimmering, tafels, enzovoort.

Al onze binnendeuren en voordeuren zijn authentieke gebruikte deuren uit Nederland. Het zijn allemaal stompe deuren en ze zijn massief, dus op maat te schaven. Een tweedehands deur heeft niet alleen een mooie oude uitstraling maar de prijs van de deur is vaak ook zeer aantrekkelijk.

 

 

-- Klik op een van de menu`s om het aanbod te bekijken --

© 2009 - 2022 Oudedeur - paneeldeuren : | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel